Innsikt, grundig forståelse, kyndighet; det å se sammenhenger man ikke har sett.
— Store norske leksikon

Hva & hvem 

Innsiktsbyrået får folk i tale - slik at du forstår.

Vi jobber prosjekt & prosessbasert der folk og ideer møtes,  og henter ut Innsikt fra forskjellige målgrupper og interessenter.  Innsikt vi bruker til å lage levende og inkluderende kommunikasjonsprosjekter, i form av filmer, kampanjer og eventer.  Vår ekspertise er konseptutvikling og gjennomføring av prosjekter som gjør deling av kunnskap og innsikt til en opplevelse, både for de som medvirker og de som mottar budskapet.

Vi finner ut av brennende spørsmål, med og for, ulike kunder og samler innsikt du forstår, husker, og som gjør deg i stand til å ta riktige valg.      

Vi kan skreddersy løsninger til dine behov, for å sikre  gode opplevelser og resultater for alle involverte.
Med engasjement og dedikasjon tilrettelegger vi for medvirkning, slik at du og dine kan se nye muligheter, løsninger og svar.  Vi jobber med eventer, workshops, tekst & ideutvikling, film & videoproduksjon, storytelling, og kreativ kommunikasjon. På papir, i levende live og på nettet. Om dagen er vi veldig opptatt av Innsiktspunkt - videoautomatene våre. Les mer om dem og se film lenger opp på siden her. 

Daglig leder

Innsiktspukt#2_WEB.jpg

Kjetil Bjørke

Kjetil er eier og gründer av Innsiktsbyrået.

Han har bakgrunn som skuespiller og kaospilot og har jobbet som prosjekt & prosessleder i over 15 år. Kjetil har før oppstart av Innsiktsbyrået vært primus motor, eier og kreativ direktør for Jazzmontør, samt bidratt som prosjektleder, og produsent i en rekke konstellasjoner.

Kjetil har et bredt nettverk av folk og bidragytrere, som engasjeres og brukes i de forskjellige prosjektene og prosessene. 

 

Prosjekt & prosessledere

 

Skjermbilde 2013-10-28 kl. 19.13.34.png

 

 

Erik Nathorst-Böös

Erik er utdannet kaospilot med bakgrunn fra markedsføring og reklame. Han har tidligere jobbet som prosjekt og prosessleder For Sølvpilen prosjektdesign og vært daglig leder for designbyrået Node. I Innsiktsbyrået jobber Erik med prosessledelse, event og prosjektledelse.

 

 

 

 

 

Håvard Skullerud

Håvard er utdannet innen medievitenskap og markedsføring fra UiO og BI.
Han har bl.a. 6 års erfaring som markedssjef for retail med ansvar for lansering av store amerikanske film- og TV-serier for Fox Paramount Home Entertainment. Han har bred erfaring med lansering innen dagligvare, elektronikk og e-handel.

I Innsiktsbyrået jobber Håvard med prosjektledelse og event.

 

bjørnen.jpg

Programmering & Hardware

 

Bjørn Grundstrøm

 

Bjørn er Innsiktsbyråets tekniske Doktor Doogie. Vår faste programmerer, og tekniske leverandør og datasnekker. Bjørn liker Linux,  er vokst opp Huddik hos hippieforeldre og lever under mottoet "inga problem!"

Det er et perfekt utgangspunkt for innsikt og prosjektarbeid.