WORKSHOPS &  PROSESSLEDELSE

Innsiktsbyrået tilbyr en rekke workshops med forskjellig form og innhold for ulike typer målgrupper. Er du nysgjerrig på noe kan du ringe eller skrive så får du ideer og innspill til hvordan du kan løse dine utfordringer.

 
Faktum er at du vil aldri ha all den informasjonen du trenger for å ta en avgjørelse-om du hadde, ville det vært en konklusjon, ikke en avgjørelse.
— David Mahoney
IMG_1794.JPG

Ideutvikling

Har du behov for inkludere alle ? Trenger du å finne ut mer om hva målgruppa di tenker ? Ønsker du mange ideer å velge fra ? Vil du videreutvikle ideer du har begynt på ?  Vi kan ideutvikling. Innsiktsbyrået stiller med et team med erfarne prosessledere som via energi, kreativ metotikk og lang erfaring kan lede deg og dine mot konkrete og gjennomførbare ideer. Med bakgrunn fra kaospilotene, Jazzmontør, teaterimprovisasjon, tekstutvikling og ledelse hjelper vi deg til å lage en energisk og morsom ideutvikling  kvalitetsikret og fasilitert i proffesjonelle rammer. 

Teamutvikling

Noen ganger trenger staben og de ansatte å bli mer samstemte og samkjørte. Vi spesialdesigner workshops som hjelper deg og ditt team å forstå mer av hverandre og oppgavene dere har foran dere. Vi kan hjelpe dere med organsisajsonsutvikling på mange plan.  Innsiktsbyrået lager spesialsydde, morsomme og lærerike dager etter ditt behov, der vi via praktiske øvelser jobber med temaer som kommunikasjon, verdier, visjoner, mål, forventningavklaringer, teamarbeid, struktur og samarbeid.   

Digital Storytelling

Vi har Norges mest erfarne prosessledere innen digital storytelling. Innsiktsbyrået hjelper dere å produsere korte filmer med selvskrevne manus på eget utstyr. Workshopene er godt utprøvd over mange år og kan presenteres og designes i utallige varianter. Digital storytelling kan brukes til markedsføring, teamutvikling, læringsprosesser, ideutvikling, medvirkingsprosesser, refleksjon og læring. Workshoppen garanterer at du og gruppa di sitter igjen med noe konkret og håndfast etter endt arbeidsøkt.

Regi.jpg

PROSJEKTLEDELSE,  REGI & PRODUKSJON

Innsiktbyrået har mange års erfaring med kreativ prosjektledelse og bistår med planlegging og gjennomføring til ulike formål og kunder. Vi har spesialkompetanse innen kommunikasjon, event og kulturprosjekter, men har også erfaring fra reklame, idrett, arkitektur & design.   

Regi & Produksjon

Trenger du regissør eller produsent for ditt prosjekt. Vi jobber med film, teater, tekst, eventer og konseptutvikling der vi i samarbeid med deg utvikler ideer, og leder dem fra start til mål. Via et bredt nettverk av innholdsleverandører fra kunst, kultur, klubb, og byliv kan vi hjelp deg å lage et unikt og lekent prosjekt som når ut til nye målgrupper og interessenter. Via stødig prosjektledelse, iderikdom, humor og humør tøyer vi grensene , og hjelper deg i mål med ideen.

Coaching & Konsultasjon

Står du fast ? Trenger du en haug av innspill og ideer, råd og nye innfallsvinkler fra erfarne ideutviklere og kreatører ? Innsiktsbyrået kan hjelpe deg med å løse opp, perspektivere og utvikle ditt  prosjekt.  Vi har lang erfaring som ideutviklere og har i mange år jobbet med formidling, tekstutvikling og kommunikasjon for museer, institusjoner, organisasjoner. Enten du trenger et nytt slogan eller bare gode råd og innspill står vi klare til å hjelpe deg videre med dine ideer og problemstillinger.


bn976856933.jpg

Eventer

Ønsker du å utvikle en helt spesielt kveld ? Lage en dag som blir husket lenge, har unikt innhold med kvalitet og kreativitet i alle ledd ? 

Vi har bred kunnskap i arrangementsavvikling, eventproduksjon, booking, og kan lage din konferanse, konsert, firmafest, eller kulturarrangement.  Kjetil kan også bookes som konferaniser og ordstyrer.