Her ligger forskjellige filmer fra Innsiktspunktene. Filmene som ligger her er de som er blitt offentligjort for allmenheten, men vi har flere caser fra eventer, konferanser, og næringsliv som kan vises på forespørsel. Ta gjerne kontakt for mer info, ideutvikling og bruksområder.


KUNST-O-METER

I løpet av en uke på Stavanger kunstmuseum fikk 100 forskjellige folk i alle aldre se en videoinnstallasjon av Bill Viola. Etter kunstopplevelsen gikk de inn vårt Kunst-o-meter, en spesialkonstruert fotoboks, og "skriftet" om sin kunstopplevelse. I filmen ser du et utvalg av hva folk har opplevd, tenkt, hørt og sett.

Dette prosjektet fikk prisen årets formidlingsprosjekt av Norges Museumsforbund i 2012

ULTIMA 2012

I løpet av Ultimafestivalen flyttet vi litt rundt på innsisktpunkt for å fange publikums reaksjoner etter forskjellige konserter. For ikke å påvirke publikum for mye den ene eller andre retningen spurte vi dem om hva de hadde  hørt. Beskriv musikken og opplevelsen. Resultatene ser du her.

ALMAS HUS

Innblikk og visjoner fra besøkende under åpningen av Almas, en nystartet demobolig for demente på Aker sykehus

ALMAS HUS (2)

En beskrivelse av huset, hvordan det fungerer, og hvordan folk har opplevd det.

FACES @ ØYAFESTIVALEN

Denne lille filmen er en slags forgjenger for Innsiktspunktene. 
Jazzmontør (Kjetils gamle arbeidsplass) & Monky lagde denne lille filmen under Øyafestivalen 2011.  Vi lagde et kvadrat midt i handlegata hvor publikum kunne stille seg for å bli tatt stillbilde av. Det de ikke visste var at vi filmet dem.